Statistieken

Vandaag 59
Deze week 164
Deze maand 1293
Sinds 08-2008 971624

Contactpagina


-



Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties betreffende onze site? Dan kunt u ons mailen.

 

Vertaalvragen

Helaas. Dit is een educatieve website. Wij zijn g??n vertaalbureau. Wij doen geen vertaalwerk. Voor vertaalvragen kunt u contact opnemen met een vertaalbureau of u kunt zelf een woordenboek raadplegen.

 

Foutmeldingen
Dit project wordt grotendeels gedragen door vrijwilligers. Mensen die in hun vrije tijd af en toe een paar uren aan het project werken. Daardoor kan het soms gebeuren dat er een type- of stijlfout in de tekst terechtkomt. Het feit dat wij afhankelijk zijn van een kleine groep van drukbezette vrijwilligers is er ook de oorzaak van dat sommige pagina's op onze websites nog leeg zijn. Komt u een fout tegen, laat het ons dan weten. Wij doen dan ons best deze zo snel mogelijk te herstellen.

 

Uitgevers en schrijvers
Heeft u een taalstudieproduct dat u door ons onder de aandacht wilt laten brengen? Laat het ons weten. Wanneer u ons een recensie-exemplaar wilt toesturen, mailen wij u op verzoek ons postadres.

 

Sponsors
De kosten voor domeinregistratie en hosting kunnen wij betalen dankzij sponsors. Sponsors betalen ons om hun advertenties te laten zien. Belangrijke sponsors voor ons project zijn op dit moment o.a. de NHA, Talendomein en Bol.com. Als u ook sponsor wil worden voor ons project, dan horen wij dat graag.

 

Links aanmelden
Kent u een goede link voor onze linkspagina? Dan horen wij dat graag. Wij zijn vooral ge´nteresseerd in links naar (gratis toegankelijke) online cursussen en online woordenboeken.
Wij plaatsen graag een link naar uw website. Wij zien ook graag dat u een link naar onze website plaatst op uw eigen website.
Wij krijgen regelmatig het verzoek om een link op alle websites van ons project te plaatsen. Dat doen wij alleen als de link in kwestie relevant is voor alle websites van ons project, dat wil zeggen, dat er ook daadwerkelijk voor al die talen diensten worden aangeboden, en dat dit ook blijkt uit uw website. Biedt u voor een bepaalde taal geen diensten aan, dan wordt er ook geen link geplaatst op de website die specifiek over die taal gaat.

 

E-mail

 

  2024 Harm Schoonekamp | contact | |

Snelkoppelingen en mededelingen

Heeft u een eigen website? Een link naar deze website wordt zeer gewaardeerd. Uw website kan eventueel ook bij ons in het linkoverzicht geplaatst worden.

Talen bij Startpagina.nl

West-Germaans
- Engelse taal
- Engels woordenboek online
- Engelse literatuur
- Engelse literatuur middeleeuwen
- Engels in het voortgezet onderwijs
- Nedersaksisch
- Friese taal
- Limburgse taal
- Zuid-Afrikaanse taal
Noord-Germaans
- Ijslandse taal
- Noorse taal
Romaans
- Italiaanse taal
- Portugese taal
- Catalaanse taal
- Galicische taal
Slavisch
- Poolse taal
Overige talen
- Streektaal
- Baskische taal
- Chinese taal
- Turkse taal
- Arabische taal
- Indonesische taal
- Keltische talen
- Dialect